livetochals.blogg.se

2017-04-23
13:13:00

Gå mot ALS i Ronneby brunnspark
GÅ MOT ALS foto.
 
För första gången arrangeras Gå mot ALS här i Blekinge på ALS-dagen den 25 juni, söndagen i midsommarhelgen, tack vare en eldsjäl från Ronneby. Initiativtagare är ursprungligen en kille i Lund som i fyra år i rad har genomfört promenaden i Lunds stadspark. Evenemanget har därefter spridits på många håll och i fjol kunde man Gå mot ALS på 17 platser i Sverige. Så i år blir det förhoppningsvis på minst 18 platser.
 
 
Information från arrangören:
 
25 Juni 2017 är det åter igen dags för att GÅ MOT ALS. Efter framgångarna 2015 och 2016 tar vi nya tag och hoppas samla in ännu mer pengar till ALS-forskning. Som tidigare går alla insamlade pengar oavkortat till Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning.
Vi samlas vid södra spetsen på dammarna, se bild för event, ca femton minuter innan den gemensamma gången 14:30. Om ni kommer med bil finns möjlighet att parkera vid Ronneby Brunnsbad.
Genom att delta förväntas man donera 100kr per person, för barn skänker man frivillig summa. Donationen samlas in vid start. Ta helst med jämna pengar. Det kommer även att finnas möjlighet att donera via Swish.
Hittills har vi samlat in nästan 1 100 000kr och vi hoppas sjävklart att öka på det.
Välkomna!