livetochals.blogg.se

2018-01-31
14:35:00

#ALSPepperChallange
Vi minns Ice Bucket Callange som som samlade in massor av pengar till ALS-forskningen. Nu är ALSPepperChallange igång.
ALS Pepper Challenge
 
Se denna länk som nyligen lagts ut: https://www.facebook.com/stoppaals/videos/1796479553697840/
Strongt i flera bemärkelser. Själv har jag lite för svårt med sväljningen för att anta utmaningen att äta stark chili men jag skänker pengar till:
Stoppa ALS insamling hos Neuroförbundet till förmån för ALS Treatment Center Karolinska. En riktad insamling för att möjliggöra uppstart och drift av ett center för kliniska studier för ALS-patienter vid Karolinska Sjukhuset i Huddinge.
 
Här kan du läsa mer och sprida. Tillsammans kan vi göra detta stort:

#ALSPepperChallenge.

Skänk pengar till ALS-forskningen

Under 2014, var det The Ice Bucket Challenge som stod för utmaningen dvs. en hink med isvatten hälldes över huvudet. Under 2018 är utmaningen att äta en stark chilifrukt. Samma upplägg, lägg upp en video där du äter en chili, utmana (3 personer) på videon du spelar in och uppmuntra dem att donera till ALS-forskning. Och dela.

Dela. Dela. Dela.

Genom att delta förväntas du donera 100kr per person eller en frivillig summa till insamling för ALS-forskning.

- Stoppa ALS: insamling hos Neuroförbundet till förmån för ALS Treatment Center Karolinska. (En riktad insamling för att möjliggöra uppstart och drift av ett center för kliniska studier för ALS-patienter vid Karolinska Sjukhuset i Huddinge, ALS Treatment Center Karolinska. Swisha ditt bidrag till 901 00 75. Skriv då ”Stoppa ALS ALSPepperChallenge" i meddelanderutan.

Du kan även stödja insamlingen genom att sätta in ditt bidrag på Neuroförbundetsplusgiro 90 10 07 - 5. Viktigt att betalningen märks med ”Stoppa ALS ALSPepperChallenge"

- Ulla-Carin Lindquist stiftelse för ALS-forskning Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning samlar in pengar till förmån för forskning och informationsspridning om ALS. Gåvor hit går till stiftelsens ordinarie utdelningar för forskningen kring ALS, d v s ej till "ALS Treatment Center Karolinska". Swisha till 123 900 04 98 för att skänka en gåva till Ulla-Carin Lindquist stiftelse för ALS-forskning. Ange ”ALSPepperChallenge” i meddelandefältet. Du kan även stödja Ulla-Carin Lindquist stiftelse för ALS-forskning genom inbetalning på PG 90 00 49-8. Märk betalningen med ”ALSPepperChallenge”.

Kom ihåg, att om du inte äter stark chili, kan du i alla fall donera en slant för att hitta ett botemedel mot ALS. Men det är roligare om du gör båda sakerna.

Du har en deadline på 48 timmar för att skicka utmaningen vidare.

Varför chili? Det är en oförglömlig upplevelse liksom hinken med isvatten. Få saker i världen är mer mänskligt än att äta stark chili. Det får dig att känna att du lever.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: