livetochals.blogg.se

2017-08-05
12:06:00

Gröna hjärtat mot ALS
är ett fint initiativ av min son Sebastian och hans fru Linda. Här är inflationen som finns på Facebook:
 
Gröna Hjärtat mot ALS foto.
Gröna Hjärtat mot ALS startades i juli 2017 av Sebastian och Linda. Sebastians mamma fick diagnosen ALS för 11 år sedan och lever därefter med sjukdomen och alla de hinder som den medför.

Då det ännu inte finns något botemedel mot ALS så är det forskning som krävs. Vi vill därför genom projektet Gröna Hjärtat mot ALS samla in pengar till denna forskning.

Vi säljer armband för 150:- med texten "DITT NAMN mot ALS".

Alla pengar förutom materialkostnad och frakt kommer att gå till Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning (http://ullacarinstiftelse.se/). Beställ genom att skicka ett mail med nedanstående uppgifter till gronahjartatmotals@gmail.com:

- Det namn ni vill ska stå på armbandet - Den färgkombination ni vill ha, välj mellan vitt, svart, mörkblått, ljusblått, mörkgrönt, ljusgrönt, orange, rött, gult, brunt och trä - Storlek (mät din omkrets på handleden där du vill ha armbandet, ange måttet i mm utan att lägga till marginal) - Namn och adress dit armbandet ska levereras.

När vi har fått er beställning så mailar vi numret dit ni kan swisha kostnaden för armbandet 150:-. När vi mottagit er betalning börjar vi tillverka armbandet och skickar det sedan så fort som möjligt. Då vi gör detta på vår fritid så kan leveranstiden variera beroende på hur många beställningar vi har fått in.

Vill ni bidra med större summa än 150:- så går den extra delen oavkortat till Ulla-Carin Lindquists stiftelse.

Tusen tack för er hjälp i kampen mot ALS!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: